Question unable to upload images from computer in Chrome and IE?

BjornJ

Mors Kochanski
Joined
Jan 8, 2012
Messages
363
Reaction score
1
Hi all,
I am unable to upload images from my computer into a thread.
This is in both Internet Explorer and Chrome.

When I click the "picture icon" the pop-up menu appears.
When clicking the "from computer" tab, the bottom row of buttons dissapear.

Might just be me, so thought I should ask :)

thanks
Bjorn
 

Aussie123

Never Alone In The Bush
Staff member
Moderator
Joined
Jun 16, 2011
Messages
5,365
Reaction score
510
Location
Melbourne, Victoria
I'm not sure exactly what you are seeing, but Yes, the buttons do disappear.

You need to hit "Browse", select the image file, then "Upload File" to upload it.
 

BjornJ

Mors Kochanski
Joined
Jan 8, 2012
Messages
363
Reaction score
1
I click the icon to add image "Insert Image", then click the tab for Computer.
Then click the Browse button, find the image and click OK.
Then back in the Insert Image pop-up menu, the row of buttons to click "OK" to upload the image is missing.

I put a picture on my AWS server to be able to link to the URL as I cannot upload it :)

bushcraftozbutton.jpg
 

Hairyman

Ludwig Leichhardt
Archivist
Joined
Sep 13, 2011
Messages
4,067
Reaction score
324
Location
Ironbark, SEQ
I have noticed a change here lately but it still works for me with a browse button to the far right of the line with 'choose' in it
instead of select at bottom. You don't seem to have the browse button either.
 

thejungleisneutral

Walkabout
Joined
Mar 18, 2014
Messages
479
Reaction score
56
Location
Southern Tablelands, NSW
"Choose files" to browse and select the image/s you want to upload. As Blake has said you can select up to 10 images at one time by using the shift or ctrl/cmd keys.

Click on the text "Upload File/s" to upload your files.

Give it a go and see if it works as well for you as it does for me.
 

Aussie123

Never Alone In The Bush
Staff member
Moderator
Joined
Jun 16, 2011
Messages
5,365
Reaction score
510
Location
Melbourne, Victoria
I click the icon to add image "Insert Image", then click the tab for Computer.
Then click the Browse button, find the image and click OK.
Then back in the Insert Image pop-up menu, the row of buttons to click "OK" to upload the image is missing.

I put a picture on my AWS server to be able to link to the URL as I cannot upload it :)
That's what I see too. You need to hit "Upload File(s)" to upload the file.

"Upload File(s)" is actually a button
 

BjornJ

Mors Kochanski
Joined
Jan 8, 2012
Messages
363
Reaction score
1
Great thank you, I missed that the text Upload File was a button!

thanks guys
Bjorn
 

Blake

Nest In the Hills
Staff member
Administrator
Joined
May 2, 2011
Messages
3,685
Reaction score
290
Location
Central West, NSW
Top